prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Novi broj magazina u prodaji

Vrijeme je prisjećanja! Svi sveti i Dušni dan su pred vratima. Obići ćemo grobove, zapaliti svijeće i prisjetiti se naših dragih koji više nisu s nama.

Predstavljen projekt "Zaželi"

U utorak 16. listopada 2018. godine u Gradskoj vijećnici u Svetom Ivanu Zelini održana je prva konferencija i predstavljanje projekta „Zaželi - osposobljavanje i zapošljavanje u Gradskom društvu Crvenog križa Sveti Ivan Zelina“.

Grad Sveti Ivan Zelina 6. grad u Hrvatskoj u kategoriji srednjih gradova koji uvelike izdvaja za obrazovanje

Grad Sveti Ivan Zelina u posljednjih nekoliko godina sve više ulaže u obrazovanje, demografske mjere i socijalnu politiku mladih. Prošle godine dobio je nagradu Grad građana, donio Strategiju za djecu i mlade, ove godine povećao naknadu za novorođenčad, pokrenuo sufinanciranje udžbenika, a uz to, sufinancira vrtić, produženi boravak, kao i prijevoz za studente i učenike, objavljeno je na mrežnoj stranici Grada www.zelina.hr

U Svetom Ivanu Zelini postavljena klupa za dojenje

Zagrebačka županija je povodom obilježavanja Nacionalnog tjedna dojenja postavila na 9 lokacija diljem županije klupe za dojenje. Klupe su postavljene u cilju promicanja dojenja, a prilagođene su za dojenje i prematanje djece.

Potpisani ugovori o radu na projektu "Zaželi"

U ponedjeljak 1. listopada 2018. godine potpisana su 22 ugovora o radu na projektu „ZAŽELI – osposobljavanje i zapošljavanje u GDCK Sv. Ivan Zelina“. Zaposlena su 2 terenska koordinatora i 20 nezaposlenih žena.

Novi broj magazina u prodaji

- I znamo, da leto

Otišlo je, eto

-Baš kakti vu snu…

Crn bel…Crn bel…

                       Fran Galović