prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Zelina dobiva najmodernije kino

Zelina dobiva najmodernije kino

Sveti Ivan Zelina od idućeg tjedna dobiva kino dvoranu zbog koje više uopće nećete imati potrebe odlaziti u Zagreb. Radovi su pri završetku i čeka se samo da ovih dana budu postavljene fotelje. Nema više visoke ograde balkona i lošeg pogleda na pozornicu, već su redovi sa stolicama postavljeni kao u zagrebačkim kinima, što omogućuje savršeni pogled. Nova dvorana je u potpunosti dostupna osobama smanjene pokretljivosti zahvaljujući denivelaciji nogostupa kod ulaza u zgradu. Nema više niti čekanja za karte vani pred vratima i još je puno inovacija o kojima ćemo pisati.

Kino Zelina je 2006. godine prekinuo s radom, a u zadnje dvije godine mi smo ga ponovno oživjeli. Veselim se pozitivnim reakcijama građana koji odsad stvarno više nemaju potrebe odlaziti u Zagreb. Prikazujemo filmove istovremeno kada se oni vrte u zagrebačkim kinima, imamo najmoderniju sliku, ugradili smo novi sustav ozvučenja i kompletno preuredili dvoranu. Sve ovo radimo kako bi Kraluš ponovno postao jezgra razvoja kulturnog života u Svetom Ivanu Zelini, jer će se osim kina ovdje događati i koncerti poznatih glazbenika, kazališne predstave i niz drugih događanja" – izjavio je gradonačelnik Hrvoje Košćec, istaknuvši kako ulaganja još nisu gotova i da je sljedeći korak uvođenje 3D tehnologije.

Kako bi na najbolji način obilježili otvorenje dvorane „Kraluš“ gradonačelnik Košćec je najavio kako će se u subotu 8. listopada prikazati četiri filma za koje su ulaznice besplatne, a u nedjelju 9. listopada ZAmKa će odigrati višestruko nagrađivanu predstavu „Štefek soldat“, na koju će također ulaz biti slobodan.

Zbog ograničenog broja mjesta rezervacija ulaznica je obavezna, a možete birati između četiri ponuđena velika filmska hita:
SUBOTA, 8.10.
16:00 LEDENO DOBA: VELIKI UDAR (sinkronizirani crtić)
18:00 TKO SE BOJI VUKA JOŠ (sinkronizirani crtić)
20:00 DRUGO STANJE BRIDGET JONES (romantična komedija, 12+)
22:30 ZG80 (akcijska komedija, 15+)
Više o filmovima potražite na portalu http://www.pou-zelina.hr, a rezervaciju možete obaviti ako klikne na REZERVACIJA KARATA[PD; Foto: POU Zelina]

na vrh članka