prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Proglašena elementarna nepogoda za područje grada Sveti Ivan Zelina

Proglašena elementarna nepogoda za područje grada Sveti Ivan Zelina

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu za područje grada Sveti Ivan Zelina, nastalu uslijed obilnih kiša 14. svibnja 2018. godine, kojom su na navedenom prostoru nanijete štete na poljoprivrednim kulturama, graditeljstvu i komunalnoj infrastrukturi, navedeno je na mrežnim stranicama grada www.zelina.hr.

Nakon Županove Odluke o proglašenju elementarne nepogode, Gradsko povjerenstvo za procjenu štete od elementarnih nepogoda izvršit će procjenu šteta i u zakonskom roku dostaviti izvještaj Županijskom povjerenstvu koje će potom zbrojene podatke dostaviti Državnom povjerenstvu za procjenu štete od elementarnih nepogoda.

Osim za područje grada Sveti Ivan Zelina, proglašena je elementarna nepogoda za područje gradova Samobor i Zaprešić, nastala također uslijed obilnih kiša.

Prijave građana za nastale štete od poplava za područje grada Sveti Ivan Zelina zaprimaju se od 17. do 30. svibnja 2018. godine u vremenu od 8 do 15 sati, zgrada gradske uprave, Trg A. Starčevića 12, soba 41.

Sa sobom je potrebno ponijeti:

  • 1. posjedovni list ili dokaz o vlasništvu objekta ili površine na kojoj je nastala šteta
  • 2. OIB

Više informacija potražite na mrežnim stranicama grada www.zelina.hr

na vrh članka