×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 574
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Susret navijača kluba "Manchester United Hrvatska" u Sv. Ivanu Zelini

Susret navijača kluba "Manchester United Hrvatska" u Sv. Ivanu Zelini

Članovi Kluba navijača „Manchester United Hrvatska“ okupili su se jučer na zajedničkom gledanju utakmice u popularnom Yolo baru u Svetom Ivanu Zelini, gdje ih je ugostio vlasnik Leo Obad koji je i sam strastveni navijač crvene momčadi s Old Trafforda. 

Susret između Manchestera i Arsenala pratio se uz roštiljanje, glasno navijanje i odlično društvo. Uz Lea članovi kluba, s područja Svetog Ivana Zeline i Bedenice su Matija Kihalić i Kruno Kušec, koji su se pokazali kao odlični domaćini. Njihovi kolege, unatoč konačnom izjednačenom rezultatu susreta, iz Svetog Ivana Zeline vratili su se kućama puni dobrih dojmova.

Klub navijača „Mancherster United Hrvatska“ službeno je osnovan i priznat od Republike Hrvatske 26. svibnja 2009. godine, a tri godine kasnije priznat je službeno i od strane Manchester Uniteda. Osim zajedničkih praćenja nogometnih utakmica, članovi imaju pogodnosti pri kupnji ulaznica za utakmice, promiču klupske vrijednosti, organiziraju putovanja, zajednička druženja i nogometne susrete s članovima drugih klubova navijača. Svi zainteresirani navijači Manchestera, s područja Prigorja kao i cijele Hrvatske, mogu im se pridružiti u bilo kojem trenutku i javiti se na facebook stranici Manchester United Supporters Club Croatia. [NK, Foto:"Manchester United Hrvatska"] 

na vrh članka